Privatlivspolitik og cookies

Søg: 

Lars Nørgård

Lørdag den 30. januar 2016
Inviterer Horsens Kunstmuseum til åbningen af en udstilling med Lars Nørgård. På udstillingen er det muligt at opleve en række nye malerier, tegninger og skulpturer.
Læs mere om udstillingen her.


Udstillingsåret 2016

2016 byder på en række spændende udstillinger på Horsens Kunstmuseum. I foråret viser museet for første gang en særudstilling med Gudrun Halse. Gudrun Halse er en af de yngre kunstnere som Horsens Kunstmuseum de senere år har haft et stort fokus på, hvilket også ses i museets samling hvor værkerne 'Gudruns Livshistorie', 'Laura Palmer', 'Relabeling' og 'Hex' allerede har fundet sin plads.
Efteråret 2016 byder blandt andet på en stor særudstilling med Cathrine Raben Davidsen. Horsens Kunstmuseum ser frem til en gensyn med Catrine Raben Davidsen der ligeledes har en stor plads i museets samling og som senest var udstillings aktuel på museet i 2008 med udstillingen 'White Ink'. Udstillingsåret sluttes af med Sophie Dupont. Mere information om de enkelte udstillinger følger.


Udstillingsåret 2017

I 2017 markeres Kulturbyåret med på Horsens Kunstmuseum med udstillingsprojektet 'De syv dødssynder', som er et samarbejdsprojekt mellem Randers Kunstmuseum, Glasmuseet Ebletoft, Museet for Religiøs Kunst, Holstebro Kunstmuseum, SNYK Skive Ny Kunstmuseum - Museum Salling og Skovgaardmuseet. Hvert museum har fået en af de syv dødssynder: Hovmod, griskhed, nydelsessyge, misundelse, fråseri, vrede og dovenskab. På Horsens Kunstmuseum arbejder kunstnerne Martin Erik Andersen, Vinyl Terror & Horror og René Smith med synden vrede.
Udstillingen åbner lørdag den 28. januar kl.14.00.
Det er muligt at læse mere om samarbejdsprojektet her.