Privatlivspolitik og cookies

Søg: 

Sommerudstilling - Skulptur fra Ib Braase til Nanna Abell

Lørdag den 11. juni - søndag den 21. august
Værkerne på årets sommerudstilling har alle en ting til fælles - de er skulpturer.
Som altid tager årets sommerudstilling afsæt i museets egen samling og hvor sidste års fokus var en markering af 100 året for kvindernes valgret i Danmark, er fokusset i 2016 skulptur.
Her vil det være muligt at se et bredt udsnit af skulptur fra samlingens nyeste skulpturer af Vinyl Terror & Horror, Nanna Abell og Rose Eken til nogle af samlingens ældre skulpturer af kunstnere som Bjørn Nørgaard, Lene Adler Petersen, Ingvar Cronhammer, Ib Braase, Mikael Thejll og Christian Lemmerz.
Det er muligt at læse mere om årets sommerudstilling her.


Udstillingsåret 2017

I 2017 markeres Kulturbyåret med på Horsens Kunstmuseum med udstillingsprojektet 'De syv dødssynder', som er et samarbejdsprojekt mellem Randers Kunstmuseum, Glasmuseet Ebletoft, Museet for Religiøs Kunst, Holstebro Kunstmuseum, SNYK Skive Ny Kunstmuseum - Museum Salling og Skovgaardmuseet. Hvert museum har fået en af de syv dødssynder: Hovmod, griskhed, nydelsessyge, misundelse, fråseri, vrede og dovenskab. På Horsens Kunstmuseum arbejder kunstnerne Martin Erik Andersen, Vinyl Terror & Horror og René Smith med synden vrede.
Udstillingen åbner lørdag den 28. januar kl.14.00.
Det er muligt at læse mere om samarbejdsprojektet her.