Privatlivspolitik og cookies

Søg: 

Mille Kalsmose

Lørdag den 1. november 2014 - søndag den 18. januar 2015
Lørdag den 1. november slår Horsens Kuntmuseum dørene op til udstillingen 'Searching for a mother' med Mille Kalsmose.
Med værket arbejder Mille Kalsmose med forholdet mellem en mor og hendes datter. Hvordan etablerer man et forhold til en mor, hvis man ikke selv har en og er det muligt at få en "ny" mor? 

Værket består af seks kuber med fotografier, af det store arbejde der ligger bag projektet 'Searching for a mother. Projektet er skabt i samarbejde med fotografen Alberto Garcia-Alix. 
  
Mille Kalsmose er født og opvokset i Horsens og det er derfor os en ekstra stor fornøjelse at byde hende velkommen til Horsens Kunstmuseum .
Det er muligt at læse mere om udstillingen på Horsens Kunstmuseum her.

Fra lørdag den 8. november er det muligt at se Mille Kalsmoses installation 'Opstandelse' i KUBEN på Søndergade, installationen bygges op omkring en række performative møder mellem Mille Kalsmose, Rikke Topp Vibe-Hastrup og byens borgere. Projektet er støttet af MÆRK BYEN.

Det er muligt at læse mere om Mille Kalsmose her.


Opstandelse af Mille Kalsmose

Lørdag den 8. - søndag den 16. november 2014
Fra lørdag den 8. november er det muligt at følge Mille Kalsmoses performative værk 'Opstandelse' i KUBEN på Søndergade i Horsens.
Værket 'Opstandelse' udføres i forlængelse med Mille Kalsmoses udstilling på Horsens Kunstmuseum. Værket er et handlingsværk, en art performance, der inddrager byens borgere. Værket skabes af Mille Kalsmose og Rikke Topp Vibe - Hastrup.
Med titlen 'Opstandelse' ønsker Mille Kalsmose at på ordets dobbeltbetydning: På den ene side den religiøse opstandelse med tilbagevendelsen og på den anden side med betydningen af en person eller begivenhed der fremkalder uro, forvirring eller diskussion.

Tilblivelsen af værket er gavmildt støttet af MÆRK BYEN.


Martin Erik Andersen

I begyndelsen af 2015 inviterer Horsens Kunstmuseum til en særudstilling med Martin Erik Andersen.
Ydligere informationer om udstillingen følger.
Det er muligt at læse og se meget mere til Martin Erik Andersens kunstneriske univers her.


Erik A. Frandsen

I april 2015 inviterer Horsens Kunstmuseum til en større særudstilling med Erik A. Frandsen. Udstillingen indeholder en lang række nyere arbejder, der giver et indblik i Erik A. Frandsens akutelle kunstneriske produktion.  
Museet har i samlingen en lang række værker af Erik A. Frandsen, både fotografi, maleri, mosaik og skulptur.
Det er muligt at se og læse meget mere om Erik A. Frandsen her.


Sommerudstilling 2015

Årets sommerudstilling på Horsens Kunstmuseum tager afsæt i fejringen af 100 året for kvindernes valgret.
Derfor vil årets sommerudstilling fokuserer på alle de kvindelige kunstnere som Horsens Kunstmuseum har i samlingen. Her vil det være muligt at se alt fra fotografi og maleri til skulptur og installation.