Privatlivspolitik og cookies

Søg: 

Sophia Kalkau

Lørdag den 20. september - søndag den 23. november 2014
Lørdag den 20. september kl.14.00 slår Horsens Kunstmuseum dørene op til udstillingen 'Solen er hvid' af Sophia Kalkau. Med udstillingen viser Sophia Kalkau fotografiske arbejder fra de sidste tre år. 

I forbindelse med udstillingen udgives publikationen 'Solen er hvid' med tekst af forfatter Ursula Andkjær Olsen. Projektet er støttet af Augustinus Fonden og Statens Kunstråds Projektudvalg.  

Sidst Sophia Kalkau var udstillingsaktuel på Horsens Kunstmuseum var i 2011 med udstillingen 'Efter ægget'. Hvir hun viste skulpturer, fotografier og objekter fra de sidste ti års arbejde.

Det er muligt at læse mere om den kommende udstilling her.

Er du interesseret i at vide mere om Sophia Kalkau er det muligt at besøge hendes hjemmeside her.


MUKA

Lørdag den 11. oktober - søndag den 2. november
På MUKA bliver børn og unge sluppet løs i en anderledes kunstudstilling: Her er ingen titler, ingen kunstnernavne - og absolut ingen voksne. Det er dermed op til børnene og de unge selv at følge deres smag og intuition. Som gæst i MUKA skal man bare være mellem 5 og 18 år. Efter endt udstilling bliver de valgte kunstkøb sendt hjem til de unge kunstkøbere sammen med oplysninger om den kunstner der står bag de valgte værker.

MUKA er kun åbent for børn og unge fra lørdag den 11. -26. oktober, derefter er udstillingen åbent en uge for voksne fra lørdag den 11. oktober søndag den 2. november.

Læs mere om udstillingen her.  


Mille Kalsmose

Lørdag den 1. november 2014 - søndag den 18. januar 2015
Lørdag den 1. november slår Horsens Kuntmuseum dørene op til udstillingen 'Searching for a mother' med Mille Kalsmose.
Med værket arbejder Mille Kalsmose med forholdet mellem en mor og hendes datter. Hvordan etablerer man et forhold til en mor, hvis man ikke selv har en og er det muligt at få en "ny" mor? 

Værket består af seks kuber med fotografier, af det store arbejde der ligger bag projektet 'Searching for a mother. Projektet er skabt i samarbejde med fotografen Alberto Garcia-Alix. 
  
Mille Kalsmose er født og opvokset i Horsens og det er derfor os en ekstra stor fornøjelse at byde hende velkommen til Horsens Kunstmuseum .
Det er muligt at læse mere om udstillingen på Horsens Kunstmuseum her.

Det er muligt at læse mere om Mille Kalsmose her.