Phuc Van Dang og Horsens Kunstmuseum i samarbejde

Oplev Phuc Van Dang på Horsens Kunstmuseum fra den 5. marts – 8. marts 2019

I foråret 2019  kan du opleve kunstneren Phuc Van Dang arbejde på Horsens Kunstmuseum. Phuc Van Dang har baggrund som grafisk designer, og arbejder ofte i et krydsfelt mellem design, kunst og kultur, med medier så som tegning, maleri, keramiske malerier og produkt design. 

Han vil i løbet af ugen skabe fem nye linoleumsstryk ud fra en kunstnerisk fortolkning af fem eksisterende værker fra museets samling. De nye linoleumstryk vil efterølgende blive udstillet side om side med de værker fra samlingen som kunstneren har arbejdet ud fra.  

Vi kan dog allerede nu afsløre nogle af de værker Phuc Van Dang skal arbejde ud fra. Der er tale om Michael Kviums ’Selvportræt’ fra 1985, ’Taske’ af Lars Nørgård fra 1986 og ’Selbst (Suicide Terrorist) af Christian Lemmerz fra 2002. 

Efter endt udstilling vil linoleumstrykkene blive sat til salg i museumsbutikken. De er limited edition skabt udelukkende til museet, og vil derfor ikke være mulige at købe andre steder. 

Det er muligt for skoleklasser at booke tidligere adgang til museet for at opleve Phucs kunstneriske arbejde. Dette er et gratis tilbud, og det er muligt at åbne museet op for adgang allerede fra kl. 8 hver dag i perioden den 5. – 8. marts.

For booking skriv til Anne Veng Dahl på avd@horsens.dk. 

Værkerne kan opleves fra lørdag den 9. marts kl.13.00 hvor museet inviterer til fernisering.