Ansøgning til Horsens Kunstmuseums traditionsbundne julemarked

Trods årets julemarked endnu ligger mange måneder ude i fremtiden, er der nu åbnet op for, at du kan søge om at blive standholder.

Horsens Kunstmuseums julemarked er et mindre, hyggeligt og intimt marked, som sætter gang i julestemningen hos langt de fleste.

Hos Horsens Kunstmuseum er vi stolte af, at markedet hvert år besøges af gengangere samt nye gæster, som nyder den afslappede, hjemlige atmosfære og de spændende stande.

Mens julemusikken flyder ud af højtalerne, kan man roligt nusse rundt, nyde et glas gløgg samt æbleskiver fra cafeen, mens man går på opdagelse blandt de spændende stande, som hver især byder ind med noget unikt. Her finder man kvalitetsprodukter lavet med passion og sjæl – og måske endda en ekstra julegave eller to.

Som vanligt er der juleklip og kreativ leg for børn og deres voksne, som bliver varetaget af museets dygtige formidlingsmedarbejdere. Markedet afholdes i museets Store Sal i stueetagen og har de sidste mange år været en tradition for både besøgende og museet.

Julemarkedet afholdes traditionen tro første weekend i december, som dette år bliver til lørdag den 30. november samt søndag den 1. december i tidsrummet 10 – 16.

Museets udstillinger vil ifbm. julemarkedet være tilgængeligt efter betalt entré.

Inkluderet i standlejen er:

Bord + dug
Stol
Morgenmad
Kaffe/te ad libitum
Frokost

Pris for deltagelse i julemarkedet (30. november – 1. december 10 – 16):

Standleje inkl. forplejning til én er 250,- inkl. moms.

Ønsker du forplejning til flere, er prisen for dette 200,- inkl. moms pr. ekstra deltagende på standen.

Ansøgning:

Har du lyst til at ansøge om en stand på årets julemarked, send da en ansøgning vedhæftet kontaktinformationer, en kort tekst om din virksomhed eller dit/dine produkt(er) samt 3 – 4 billeder til musbutik@horsens.dk senest 1. september 2019.

NB: Du kan forvente svar på din ansøgning medio september.

Har du spørgsmål, bedes du henvende dig til Anna Ellegaard på 76292374 eller ael@horsens.dk.