Gå på opdagelse i Horsens Kunstmuseums magasin

Tirsdag den 19. marts kl. 19.00
Ved museumschef Claus Hagedorn-Olsen & museumsinspektør Julie Horne Møller

Få et anderledes indblik i den del af museet, der ikke normalt er tilgængeligt for den almindelige museumsgæst.

Horsens Kunstmuseum inviterer indenfor bag kulisserne, til et spændende kig ind i museets magasin. Museumschef Claus Hagedorn-Olsen og museumsinspektør Julie Horne Møller viser rundt i den store kunstsamling, der rummer et væld af nyere- og moderne kunst fra 1900-tallet og frem til i dag.

Museet indvidede i 2017 det nye magasin på 230 kvm, en kæmpe udvidelse fra det gamle magasin, der har givet plads til mange nye kunsterhvervelser i mellemtiden, flere som vil blive mulige at opleve på rundvisningen.

Varighed ca. 60 minutter.
Det anbefales at købe billetter til arrangementet på www.horsenskunstmuseum.dk eller på Horsens Kunstmuseum. Arrangementet er gratis efter betalt entré og påbegyndes ved museets skranke. Først til mølle max 30 deltagere.