Horsens Kunstmuseum får ny caféforpagter.

Fra uge 32 (gen)åbnes caféen på Horsens Kunstmuseum. Dette sker når museets nye forpagter Machai Løgager Gordon åbner caféen under navnet: Gordons Gæstebud.

Machai Løgager Gordon udtaler i forbindelse med åbningen af cafeen:

”Et bredt interessefelt kombineret med stor videbegærlighed har ført mig vidt omkring i mit arbejdsliv, lige fra musik og kultur over fysisk og mental sundhed til gastronomi. Jeg har altid bestræbt mig på kun at beskæftige mig med emner, for hvilke jeg har en dyb interesse og passion. Dette har gjort mig i stand til at bevare nærvær, fokus og autenticitet, i det jeg har foretaget mig.

Siden barnsben har jeg haft en stor passion for mad, og jeg fascineres af det faktum, at vi kan tage noget, som vokser på og i jorden og omdanne det til nærende og velsmagende retter.
Jeg foretrækker at arbejde med økologiske, lokale råvarer, så̊ vidt det er muligt – dels ud fra et bæredygtighedsprincip, men også̊ fordi jeg kan lide tanken om, at råvarerne er dyrket lige i ”baghaven”, og at jeg kan snakke med producenten om produktionsmetoder, råvarernes kvalitet med videre.

Overtagelsen af caféen på Horsens Kunstmuseum markerer en ny milepæl i min karriere, og jeg ser frem til her at kunne forene min interesse for mad, musik og mennesker. Caféen har jeg valgt at drive under navnet ’Gordons Gæstebud’ – et navn som trækker en åbenlys reference til Karen Blixens novelle Babettes Gæstebud, som på fornem vis beskriver, hvordan mad formår at samle mennesker og løfte stemningen i et selskab.”

For yderligere information kontakt venligst:Machai Løgager Gordon mail: machaigordon@gmail.com