Phoebe New York på Horsens Kunstmuseum

I foråret 2020 præsenterer Horsens Kunstmuseum den New York baserede street art kunstner Phoebe New York.

Libby Schoettle er oprindeligt fra Bryn Mawr, Pennesylvania, men flyttede i en ung alder til New York. Hun er uddannet fra Gettysberg College, Philadelphia Universitet og afsluttede sin uddannelse på Hunter College.
I Libbys Schoettles kunstneriske virke ses udviklingen af figuren Phoebe New York, som er en gennemgående figur i hendes samlede værkkatalog. “Phoebe” præsenteres os for verdens diversitet ved at komme med små opråb, både positive som; Stay positiv, be happy osv. Til de mere negative som Insane, dickhead og fool.

Hende orginale collager er igennem årene blandt andet blevet præsenteret i Teen Vogue, Glamour Italien, Glamour Spanien, Teeth Citizen Brooklyn og IL Fotografo.

Den kommende udstillingen præsenterer både collager, fotograf og street art.

Det er muligt at læse mere om PhoebeNewYork på www.libbyschoettle.com

For yderligere information kontakt venligst museumsinspektør Julie Horne Møller på jhmo@horsens.dk