Sommerferien på Horsens Kunstmuseum

Sommerformidling for hele familien:

På Horsens Kunstmuseum vil vi hen over sommeren sætte de gode samtaler om kunst på programmet. Gennem samtalekort med spørgsmål knyttet til flere forskellige udstillede værker i de aktuelle udstillinger på museet, lægges der op til en åben samtale omkring kunsten. Samtalekortene henvender sig til børn fra 5 år og op efter og hele familien.  

Der findes aldrig noget præcist svar på spørgsmålene, kunsten er nemlig altid åben til fortolkning og afhænger meget af hvem der ser. Samtalekortene skal derfor fungere som inspiration, der måske kan være med til at kaste et nyt blik på de udvalgte kunstværker.

Samtalekortene vil hver især indeholde et par introducerende linjer om kunstneren bag, der fungerer som en introduktion for de tilhørende samtalespørgsmål og den efterfølgende snak om kunsten. Det op til en selv om man vil følge kortene, eller kun bruge enkelte dele af dem. Man kan tage dem med sig rundt på museet og lede efter de udvalgte værker som en jagt, eller have dem som et mål i sit besøg. 

Samtalekortene kan udlånes i museets reception.

 

Offentlige omvisninger i museets aktuelle udstillinger: 

Michael Kvium – Skitsen

Torsdag den 1. august kl. 13.00

Ved Sanne Hvidt

Billetter kan købes her. 

 

Michael Kvium & Erik A. Frandsen – museets aktuelle udstillinger

Søndag den 11. august kl. 13.00

Ved Sanne Hvidt

Billetter kan købes her. 

 

Offentlige omvisninger på Horsens Kunstmuseum henvender sig til alle der er interesseret i at lære mere om museets aktuelle udstillinger og ophængninger. Omvisningerne begynder kl. 13.00 ved museets skranke og er gratis efter betalt entré. Det anbefales at reservere billetter via linket ovenfor.